2011. február 1., kedd

[off] Csomagolunk, költözünk

Mindjárt bele is csapok a lecsóba: költözik a blog.

Nem kell félni, nem szűnik meg, csak egy szép új világba költözik ( mint a Jóbarátokban Ross kutyája és a farm... :P ). De tényleg. Több lehetőség, és talán kicsit előnyösebb megjelenés várható :)

Az új elérhetőség:
http://e85-project.blog.hu


Az eddigi posztokat, képeket, miegymást elvileg sikerült átvezetni az újhelyre is, de ha hiányérzetetek van, szóljatok, lehet, hogy valami elmaradt.

Mi lesz a régi bloggal?
A régi E85 project blog megmarad, viszont ebben az állapotban marad meg.
Az újabb posztok már csak az új oldalon fognak megjelenni.

Itt jön a kocka webfejlesztős rész:

Könnybben, jobban testreszabható sablonok, kvázi szabadon szerkeszthető html és css, kifinomult fájlkezelés: nem csak képek, bármi egyéb is lehet, pl már régen szerettem volna közzétenni egy-egy átalakító konfigot, hátha valakinek még jól jön, vagy egy-egy mérés eredményét valami értelmesebb méretű grafikonon, pl excelben. Ezt most már mind lehet. Előny az is, hogy a support gárda magyar, és nagyon gyors, így ha bármi van - eddig nem volt, ne is legyen - sokkal hatékonyabb a hibakezelés.

3 megjegyzés:

  1. Az egyetlen baj, hogy beleugatnak milyen linket raksz ki. Vagy választhatod az index hirdetésekkel telerakott felületet. Én pont ezért jöttem el, és nem bántam meg. A blogspot felülete testreszabás szempontjából semennyiben sem marad el rádásul több lehetőséget kínál például az URR tekintetében is.

    Az már csak egy adalék volt számomra, hogy az index zsigerből utasítja el az E85-öt.

    VálaszTörlés
  2. Ejj, nem gondoltam volna, hogy ilyen szintű cenzúra működik. Valószínűleg ez a kis blog olyan kicsi nézettséget produkál, hogy itt még nem érdekli indexéket, hogy mit rakok ki. Mindenesetre felkészülök egy esetleges visszaköltözésre.

    VálaszTörlés
  3. Amíg nem akarsz felrakni hirdetéseket, akkor a hirdetésmentes változattal nincs gond. De nekem már beszóltak arra hogy kint voltak a támogatók és barátok. Azt mondták át kell rakni hirdetéses blogba (nem tudom mi a nagyon vicces neve az indexnél).
    Na mindegy ez már régen volt, lehet változott valami.

    VálaszTörlés